Trànsit | IPD Legal | Granollers - Santa Maria de Palautordera
El nostre despatx té un equip d'advocats i gestors que aposten per la qualitat dels serveis que realitzen, per la lleialtat, el compromís, la transparència, respecte a les normes ètiques i deontològiques, i la formació permanent. Advocacia i Gestoria amb oficines a Granollers i Santa Maria de Palautordera
ipd legal, ipdlegal, advocats, advocacia, gestoria, granollers, palautordera, gestor, gestora, advocat, advocada, despatx advocats
15778
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15778,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Trànsit

Trànsit

Vehicles i DGT

Gestionem tot tipus de tràmits de vehicles i conductors, ens ocupem de tot el procés perquè no hagin de preocupar-se de res, i els hi facilitem l’entrega al domicili de la documentació, si es desitja, perquè no sigui necessari desplaçar-se. Som Gestors Administratius col·legiats pel que podem obtenir permisos de circulació provisionals al instant, i així donem al comprador i al venedor la tranquil·litat de saber que el vehicle ja ha estat transferit.

Matriculació de Vehicles

Ens ocupem de la matriculació tant de vehicles nous com de segona mà nacionals o d’importació, li gestionem tot el procediment donant-li les màximes facilitats.

 

Transferència de vehicles

Realitzem la transferència del seu vehicle de forma ràpida, senzilla i personalitzada, amb la seguretat i garantia de que el comprador surt de la nostra gestoria amb el vehicle ja al seu nom i anotat a trànsit, elaborant al moment un permís de circulació provisional oficial de la Direcció General de Trànsit.

 

Taxació de vehicles

Si estàs pensant en vendre el teu vehicle, t’assessorem perquè trobis el preu adequat, i ens posem en contacte amb tu per fer-te una oferta i per assessorar-te de la millor manera de vendre el vehicle de forma segura i sense preocupacions.

 

Informes de la Direcció General de Transit

Vols rebre un informe detallat sobre el cotxe que vols comprar? Amb total garantia i rapidesa? al moment aconseguim un informe detallat de la situació del vehicle, estat de la ITV, Assegurança, Possibles càrregues o gravàmens, quantes titularitats ha tingut, amb el que coneixeràs millor l’estat del vehicle que desitges comprar.

 

Assegurances

T’oferirem una amplia gama d’assegurances, tant per particulars com per famílies, professionals, associacions i empreses, buscant les millors cobertures i personalitzant el producte per tal que s’adapti a les necessitats concretes de cada cas.

Duplicats de permís de Circulació

Hi ha diferents motius pels quals pots necessitar un duplicat del permís de circulació del teu vehicle: robatori, pèrdua, canvi de domicili, ens ocupen de tot el tràmit amb la tranquil·litat i garantia del Col·legi de gestors i la Direcció General de Trànsit.

 

Duplicats del Permís de Conduir

Si necessita un duplicat del permís de conduir, per qualsevol raó, robatori, pèrdua, etc., nosaltres ens ocupem de realitzar el tràmit telemàticament perquè no s’hagi de desplaçar.

 

Beneficis de utilitzar una Gestoria de Vehicles autoritzada

Els principals problemes que trobem a l’hora de realitzar tràmits relacionats amb el nostre vehicle, sovint son causa del desconeixement dels requisits, les obligacions i els procediments canviants que imposa la Direcció General de Trànsit i l’administració en general, el que ens pot portar a cometre errades que ens faran perdre temps i diners.
Amb el servei de gestoria s’estalviaran llargues hores, i cues per informar-se del procediment a seguir i la documentació necessària, i no hauran de presentar els tràmits personalment.
El seu temps es valuós i els tràmits amb el seu vehicle importats i necessaris, amb la nostra gestió tindran la tranquil·litat i garantia de que nosaltres ens ocupen de tot i ens responsabilitzem de tot el procediment.
Consulti’ns i l’informarem sense compromís sobre qualsevol dels tràmits que vulguin realitzar.

Omple el següent formulari per tramitar ara el canvi de nom, de forma ràpida i segura


Dades personals:


Dades del vehicle: